Kalush Orchestra та The Rasmus запалили мережу піснею та кліпом "In The Shadows of Ukraine"
Категорія
Культура
Дата публікації

Kalush Orchestra та The Rasmus запалили мережу піснею та кліпом "In The Shadows of Ukraine"

Kalush Orchestra та The Rasmus запалили мережу піснею та кліпом "In The Shadows of Ukraine"
Джерело:  online.ua

Переможець "Євробачення-2022" український реп-гурт Kalush Orchestra записав унікальну колаборацію з фінським рок-гуртом The Rasmus під назвою "In The Shadows of Ukraine". Що важливо розуміти, новий хіт став поєднанням відомої пісні фінів "In the Shadows" 2003 року і українського фольку.

Джерело: ютуб-канал Kalush Orchestra

Kalush Orchestra та The Rasmus вразили новим хітом "In The Shadows of Ukraine"

За словами учасників Kalush Orchestra, вони вирішили поєднати легендарну рок-пісню з неповторним звучанням українського фолку.

Оригінальна фраза з пісні: "Кажуть, що я маю навчитися вбивати, перш ніж зможу почуватися в безпеці, але я краще вб'ю себе, ніж стану їх рабом" відображає почуття українців під час багаторічної війни у їхній країні. Наша місія – розповісти якомога більшій кількості людей про цю війну та мужність українського народу. Саме тому ми вирішили зняти кліп на цю пісню. Ми віримо, що зійде сонце, і всі вороги зникнуть, – коментують свою нову роботу українські артисти.

Лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк звертає увагу на те, що всі українці його віку і трохи старші чудово пам'ятають цей легендарний хіт гурту The Rasmus.

Мені було 17 років, коли я його вперше почув і часто переслуховував по декілька разів. Що скажу точно, я навіть ніколи не міг собі і уявити, що не тільки познайомлюся особисто з учасниками The Rasmus, а й ми разом заспіваємо кавер на цей культовий трек, - розповідає музикант.

Варто зазначити, що над новим звучанням "In The Shadows Of Ukraine" працював саундпродюсер Антон Чілібі та Іван Клименко, а над відео – режисер Леонід Колосовський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?