KALUSH вдихнув нове життя у пісню Скрябіна "То є Львів" — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

KALUSH вдихнув нове життя у пісню Скрябіна "То є Львів" — відео

KALUSH вдихнув нове життя у пісню Скрябіна "То є Львів" — відео
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий український гурт Kalush вирішив осучаснити легендарну пісню Кузьми Скрябіна "То є Львів". Результати старань колективу вилилися у трек з унікальним звучанням та атмосферну відеороботу.

Джерело: Kalush

Kalush подарував друге життя пісні "То є Львів"

У композиції можна почути голос Андрія Кузьменка. Ба більше, реп-гурт представив яскравий кліп на трек, який артисти знімали у культурній столиці України.

Ця пісня - позитивна та моментами жартівлива ода українському місту, в яке завжди хочеться повертатися.

Варто також звернути увагу на те, що "То є Львів" увійде в мініальбом гурту, реліз якого відбудеться уже 3 листопада.

Пам'ятаю, що я ці пісні дуже давно слухав, вони такі душевні й були справжніми хітами, а зараз молоде покоління, ймовірно, їх навіть й не знає. Тому ми захотіли надати нове дихання цим легендарним пісням і зробити так, щоб про них не тільки всі згадали, а щоб вони були на слуху, як у старшого покоління, так і у нового, – наголосив лідер гурту Олег Псюк.

Що цікаво, головним героєм кліпу став відомий львівський 72-річний історик та краєзнавець Ілько Лемко.

Як українці відреагували на нову пісню та кліп від Kalush "То є Львів":

  • Я зросійщений українець який перейшов на українську і щиро радий, що є такі творці якісного контенту українською як ви!

  • Nice song about a beautiful city! No wonder you are so proud of your country! Such a rich culture, history, and beautiful people! Slava Ukraini!

  • Як же круто то звучить!!!!! Кузьма -Ти назавжди з нами!!!Калуш - Ви неймовірні!!

  • Дякуємо Калушу і нашому Вічному Скрябіну))

  • І мелодія чудова, і пісня файна. Особливо зараз знаходячись далеко від рідних, чую цю пісню і стік прекрасних спогадів навіяло. Прям ніби опинився на тих самих вузеньких вуличках, серед стаорвинної архітектури і чудових людей. Дуже дякую за такий чудовий подарунок. Успіхів вам та творчого процвітання, хлопці.

  • Обожнюю Львів, Скрябіна і Калуш... Дякую, хлопці. Ви передали Львів таким, яким він є у різних поколіннях...

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?