Каменських похвалилася пишним бюстом: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Каменських похвалилася пишним бюстом: опубліковано фото

Каменських похвалилася пишним бюстом: опубліковано фото
Джерело:  Instagram

Учасниця популярного дуету "Потап і Настя" співачка  Настя Каменських, яка зараз перебуває на відпочинку в теплих краях, показала нове фото, яким продемонструвала свій пишний бюст.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.

Артистка розмістила в своєму мікроблозі пікантне cелфі в яскравому бікіні. На фото можна помітити шикарні груди Насті. Що відразу і відзначили шанувальники зірки в коментарях під фото.

А деякі навіть підкреслили, як пощастило Потапу.

Нагадаємо,  у серпні цього року з'явилася скандальна інформація, що учасників популярного українського дуету "Потап і Настя" пов'язують не лише ділові відносини. Крім того, про це відомо в зоряному світі вже давно. Всі, хто працює у цій сфері говорять, що пара вже перестала приховувати свої стосунки.

А пізніше стало відомо, що  Потап й Ірина Горова вже п'ять років живуть окремо, а офіційно оформили розлучення два роки тому.

aleksey040184: Пощастило Олексію. Відривається по повній, я теж від дружини пішов би ....

oh_denis_denis: Пощастило Потапу з Настею.

litv1: Класно Потапу ...)

alexturysheva: Які великі ОЧІ.

sus4estvo: Ось це тіло ....

Читайте також: Каменських засвітила обручку на безіменному пальці: з'явилося фото

anna_tsika: l Ого Настя.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  шанувальники на знімках з відпочинку, якими Настя ділиться в мережі, впізнали Таїланд. Крім того, більш широко розкривши очі фанати побачили на фото Потапа. Точніше - його вейп на столику. Однак, сама співачка не розсекречує, з ким проводить канікули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?