Каменських вразила соцмережі стрункою фігурою в купальнику: з'явилося фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Каменських вразила соцмережі стрункою фігурою в купальнику: з'явилося фото

Каменських вразила соцмережі стрункою фігурою в купальнику: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Учасниця популярного дуету "Потап і Настя" співачка Настя Каменських порадувала своїх шанувальників фото в купальнику.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.


На фото шанувальники Насті впізнали Таїланд, але найбільше їм сподобалася сама Настя. Фото за кілька годин зібрало майже 41 тисячу лайків і багато захоплених коментарів.


Читайте також:Каменських засвітила перстень на безіменному пальці: з'явилося фото


mr.jura Дуже красива


saltanat.chernenok Шикарна фігура, ці ноги.


nemezisarm Сто років тебе в купальнику не бачив. А раніше в телефоні одні твої фотки були. Роки летять повз тебе Настю, як завжди ти шикарна. Чмоки

.

yuri.marchenko Виглядаєш просто приголомшливо!



argolis_ Яка струнка стала!!! От що значить завзятість і труд браво !!!


egor.markov1999 Настя, шикарно виглядаєш))) Розумниця !!! Справжній приклад того, як при належному бажанні і наполегливості, можна багато чого досягти) * Успіхів тобі у всіх починаннях)


До речі, уважні шанувальники побачили на фото Потапа. Вірніше - його вейп на столику. Вони навіть покритикували улюблений дует за пропаганду куріння.


Як повідомляв ONLINE.UA, в серпні цього року з'явилася скандальна інформація, що  учасників популярного українського дуету "Потап і Настя" пов'язують не лише ділові відносини. Крім того, про це відомо в зоряному світі вже давно. Всі, хто працює в цій сфері говорять, що пара вже перестала приховувати свої стосунки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?