Каменських в бікіні показала свій відпочинок: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Каменських в бікіні показала свій відпочинок: з'явилося відео

Каменських в бікіні показала свій відпочинок: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Учасниця популярного українського дуету "Потап і Настя"  співачка Настя Каменських  показала, як відпочила у теплих краях.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал співачки.
Артистка записала чергову серію для свого блогу і розмістила в мережі.
За словами співачки, перші кілька днів вона просто відпочивала, лежачи на пляжі. Однак потім вирішила освоїти падлборд.
"Рік тому я відпочивала на Мальдівах, там були коралові рифи, і дуже багато живності - акули, різні рибки. Я також взяла падлборд, але там був такий протяг, що мене відразу ж віднесло в океан. Зістрибнути я не могла, тому що дуже злякалася. Мене врятував інструктор", - згадала Настя.
Читайте також: Потап з кущів знімав: спокуслива Каменських похвалилася фото в бікіні
Також Каменських, яка останнім часом стежить за своєю фігурою, показала, що не переставала тренуватися і на відпочинку.
"Я займаюся спортом, в цьому році буде вже, як два роки. Без спорту я жити вже не можу, навіть на відпочинку. Найбільше задоволення виходити вранці на пробіжку, коли всі ще сплять, коли пташки співають. Тут ще гірська місцевість. Мені пощастило. Мені достатньо 25 хвилин і я вже мокра, червона, у мене пульсує голова", - розповіла співачка.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Настя Каменських показувала фото з відпочинку. А днями  порадувала знімком, зробленим під водою.
До слова, з ким співачка проводила відпустку - невідомо. Однак,  на багатьох фото Насті з відпочинку фанати "побачили" Потапа. То його речі, то схожі пейзажі на його фото. Але самі артисти не афішували спільну відпустку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?