Канада анонсувала відправку нової військової допомоги Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Канада анонсувала відправку нової військової допомоги Україні

Канада анонсувала відправку нової військової допомоги Україні
Джерело:  online.ua

Голова міноборони Канади Аніта Ананд виклала відео із відправкою бронетехніки українським військовим у рамках нового пакету військової допомоги.

Джерело: Twitter-сторінка Аніти Ананд

Що відомо про нову військову допомогу Канади Україні 

Більше канадської військової допомоги вже на шляху до України, - підкреслила голова міноборони Канади у дописі до відео.

Також Ананд відзначила, що Канада стоятиме на боці України стільки, скільки це буде необхідно.

Міністр не уточнила, що саме буде надіслано нашим воїнам цього разу, однак судячи з кадрів на відео, можливо, там зображена Bergepanzer 3 - броньована ремонтно-евакуаційна машина, яка побудована на основі бойового танку Leopard 2. Свого часу була розроблена для обслуговування та ремонту основного танка Leopard 2.

Для самооборони екіпажу машина обладнана кулеметом MG3 й димовим гранатометом.

Кремль активізує агентів в країнах ЄС після передачі Польщею Україні винищувачів 

За інформацією польського видання, Nowiny Polskie, Кремль доручив зовнішній розвідці використовувати агентуру впливу у Франції та Бельгії для створення акцій протесту проти передачі Україні бойових літаків.

Для організації масових прокремлівських протестів російська пропаганда використовуватиме записи триваючих демонстрацій проти пенсійної реформи у Франції, а організатори антиукраїнських мітингів спробують зібрати своїх нечисленних "прихильників" поблизу епіцентрів антиурядової активності.

Як зазначає видання, відомо про плани російських спецслужб підтримати три антиукраїнські акції - у Парижі 18 березня, у Тулузі 19 березня і в Брюсселі 4 квітня. Протести стануть відповіддю на рішення Польщі поставити Україні перші 4 винищувачі МіГ-29.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?