Кандидат із списку «Слуги народу» розповів, чому «не поважає Коломойського»
Категорія
Україна
Дата публікації

Кандидат із списку «Слуги народу» розповів, чому «не поважає Коломойського»

Кандидат із списку «Слуги народу» розповів, чому «не поважає Коломойського»

Бізнесмен Давид Арахамія, який нещодавно отримав четвертий номер у виборчому списку партії «Слуга народу», заявив, що не поважає олігарха Ігоря Коломойського. Про це він повідомив в інтерв’ю « Радіо Свобода », інформує ONLINE.UA.

«Я не поважаю Коломойського. Бо коли я прилетів у Дніпро і побачив, у якому стані Дніпровський аеропорт, якщо це рідне місто такої заможної людини, то я вважаю, що йому просто «по фігу». Якщо йому «по фігу» на своє місто, то як йому може бути не «по фігу» на свою країну?» – сказав він.

За словами Арахамії, перед тим як погодитися на приєднання до партії «Слуга народу», він хотів з’ясувати питання її «зв’язків з Коломойським».

«Дві речі, які мене турбували перед тим, як я міг погодитися чи не погодитися приєднуватися до команди. Це зв’язки з Коломойським. І друге – це ставлення до Росії. Тобто дві мої червоні лінії. З Коломойським – він (Зеленський) мені відверто сказав, що вони були не партнерами по «Кварталу», а він надавав канал, час, тому вони знайомі. Але каже: ти ще подивишся, коли з часом побачиш мої зв’язки з Коломойським з точки зору, як я буду діяти», – розповів Арахамія.

Нагадаємо, що в цьому ж інтерв’ю для «Радіо Свобода» Давід Арахамія повідомив, що став ініціатором зміни дрес-коду для відвідувачів Адміністрації президента. Відтепер її можна буде відвідувати також і в шортах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?