В АП Зеленського радикально змінять правила дрес-коду
Категорія
Україна
Дата публікації

В АП Зеленського радикально змінять правила дрес-коду

В АП Зеленського радикально змінять правила дрес-коду

Український бізнесмен та волонтер Давид Арахамія розповів, що за його ініціативою в Адміністрації президента України на вулиці Банковій змінили правила дрес-коду для відвідувачів. Про це підприємець заявив в інтерв’ю « Радіо Свобода », інформує ONLINE.UA.

«В адміністрацію вже можна приходити в шортах. Мене не пускали. Кажуть: дрес-код. Я кажу: хто дрес-код затвердив? Вони кажуть: не знаємо. Я знайшов коменданта. Кажу: а чому дрес-код, чому не можна в шортах? І знайшли документи. Поміняли документи. Зараз можна», – розповів Арахмія.

Також Арахамія додав, що в АП змінилися правила і щодо спеціального дозволу для пронесення в будівлю ноутбуків.

«Розумієте, в адміністрацію президента не можна без спеціального дозволу пройти з комп’ютером. Але туди багато журналістів ходить, експертів. І в них є комп’ютери. Я кажу: чому iPhone можна, планшет iPad можна, а комп’ютер вже не можна? От що за дурня? Просто ніхто не «парився». Я знайшов документ, який це регламентує. Ми пішли і підписали документ, що зараз можна і з ноутбуком. Тобто це такі вже дві маленькі реформи», – сказав Арахамія.

Правдивість слів підприємця підтвердила відповідальна за департамент інформаційної політики Адміністрації президента Ірина Побєдоносцева. У коментарі для «Радіо Свобода» вона заявила, що документ, який регламентує зовнішній вигляд співробітників і відвідувачів будівлі, буде змінено.

«У нас щодо цього аналогічні ідеї і думки, тому що просто жарко… Поки що на офіційному рівні це в робочому процесі. Процес триває, тому що це не така проста історія. Але це буде точно, бо ми всі підтримуємо цю ініціативу і вважаємо, що це трохи застарілі заходи. Найближчим часом має запрацювати ця інновація», – повідомила Побєдоносцева.

Кілька днів тому було оголошено, що Давида Арахамію було включено у виборчий список партії «Слуга народу» під четвертим номером. Він є одним із засновників IT-компанії Template Monster, яка займається виготовленням та продажем шаблонів для веб-сайтів.

Нагадаємо, що не так давно у Зеленського пообіцяли  школярам вражаючі екскурсії в будівлю Адміністрації президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?