Побачити президента і не тільки: у Зеленського пообіцяли вражаючі екскурсії в АП
Категорія
Україна
Дата публікації

Побачити президента і не тільки: у Зеленського пообіцяли вражаючі екскурсії в АП

Побачити президента і не тільки: у Зеленського пообіцяли вражаючі екскурсії в АП

Адміністрацію президента Володимира Зеленського на вулиці Банковій пообіцяли відкрити для проведення шкільних екскурсій. Це буде зроблено в найближчі місяці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».

Про можливе відкриття Адміністрації президента для дитячих екскурсій журналістам розповів перший заступник голови АП Сергій Трофімов. За його словами, це буде зроблено для того, щоб «діти могли прийти, побачити президента, привітатися з ним».

Трофімов додав, що будівля Адміністрації президента дуже велика, і що він на всіх поверхах ще не побував.

«Тут дуже великий простір, можна видавати якийсь самокат, сігвей, щоб доїхати в інший кабінет. Пам’ятаю, перші дні я шукав кабінет Дніпрова і не міг зрозуміти, де він знаходиться. По-чесному, я був лише на кількох поверхах у цій будівлі», – пожалівся чиновник.

Сергій Трофімов повідомив, що з подивом дізнався про наявність в будівлі на Банковій не тільки тренажерного залу, але й хімчистки, бібліотеки, пошти та маси інших речей.

«Чесно кажучи, я ще всього не подивився, просто немає коли. Знаю точно, що президент і глава Адміністрації вже тренуються тут у залі, приходять до 7 ранку на роботу», – розповів Трофімов.

Кілька тижнів тому в команді Володимира Зеленського пообіцяли переїхати з будівлі Адміністрації президента у нове приміщення. Це має статися до кінця поточного року. За інформацією журналістів, нова резиденція глави держави, скоріше за все, буде перенесена у конгресово-виставковий центр «Парковий», відомий також як «вертолітний майданчик Януковича».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?