Кандидат в прем’єри Британії зізнався, що був наркоманом
Категорія
Світ
Дата публікації

Кандидат в прем’єри Британії зізнався, що був наркоманом

Кандидат в прем’єри Британії зізнався, що був наркоманом

Міністр навколишнього середовища Великої Британії Майкл Гоув розповів про «глибокий жаль» через неодноразове вживання кокаїну у молодості. За його словами, це було «понад 20 років тому», повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Європейську правду ».

На думку міністра, факт наявності подібних помилок у минулому не повинен стати перешкодою для того, щоб його кандидатура розглядалася на посаду наступного прем’єр-міністра Великої Британії.

«Я вживав наркотики кілька разів на вечірках понад 20 років тому. На той час я був молодим журналістом. Це була помилка. Я оглядаюся назад, і думаю, що мені б не хотілося цього знову», – заявив Гоув.

Чиновник висловив сподівання, що помилки його молодості не зіграють великої ролі у поточній політичній ситуації. Як розповів міністр, тоді він не думав, що колись піде в політику.

Цікаво, що Майкл Гоув виявився не єдиним кандидатом на місце Терези Мей, який вживав кокаїн. Ще у 2008 році про це розповів тодішній претендент на посаду мера Лондона та майбутній міністр закордонних справ Борис Джонсон. Зараз він має найбільші шанси стати новим главою уряду Великої Британії.

За інформацією британської преси, колишній прем’єр Девід Кемерон теж мав проблеми з наркотиками. Колись він отримав покарання за вживання марихуани під час свого навчання в Ітонському університеті.

До кола нинішніх претендентів на посаду прем’єр-міністра країни входить також міністр з питань міжнародного розвитку Рорі Стюарт. Свого часу він зізнавався у курінні опіуму в Ірані.

Нагадаємо, що вчора очільниця уряду Тереза Мей офіційно  пішла у відставку  з поста лідера Консервативної партії Британії. Це є початком заміни її на посаді прем’єр-міністра.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?