Каньє Вест навколішки попросив пробачення у Кім Кардаш'ян
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Каньє Вест навколішки попросив пробачення у Кім Кардаш'ян

Каньє Вест навколішки попросив пробачення у Кім Кардаш'ян
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський репер Каньє Вест не втомлюється дивувати фанатів неочікуваними вчинками. Так, нещодавно артист дав другий концерт в підтримку нового альбому Donda. Виступ виконавця відбувся на стадіоні в місті Атланта, 5 серпня. Під час концерту була присутня колишня дружина репера Кім Кардаш'ян, до якої він звернувся просто зі сцени.

Джерело: BuzzFeed News

Каньє Вест публічно намагався помиритися з Кім Кардаш'ян

За словами музичних експертів, в новому альбомі Каньє Веста дуже багато ліричних пісней, оскільки присвячений він покійній матері репера Донді. Перед тим, як артист виконав пісню Love Unconditionally, зі сцени прозвучали слова його неньки: "Незважаючи ні на що, ти ніколи не кидаєш свою сім'ю".

Під час свого номеру Каньє Вест опустився на коліна й емоційно вимовив: "Я втрачаю всю свою сім'ю, кохана, повернися до мене".

Враховуючи той факт, що Кім Кардаш'ян з дітьми була присутня на концерті, фанати зразу ж зрозуміли, що ці рядки виконавець присвятив саме їй. Що цікаво, під час виконання ще одного треку артист натякнув, що колишня дружина все ще закохана в нього.

"Час і простір – це розкіш, але ти прийшла сюди, щоб показати, що все ще закохана в мене", – неочікувано для всіх заявив Каньє Вест.

Варто звернути увагу на те, що 5 серпня Кім Кардаш'ян вдруге відвідала концерт свого колишнього Каньє Веста. Вперше на стадіоні в Атланті вона з'явилась з чотирма дітьми та сестрою Хлої.

"Тоді світська левиця постала в яскраво-червоному комбінезоні, який перегукувався з концертним total red образом Каньє Веста. Цього разу Кім обрала аутфіт total black, і вбрання колишніх знову виглядали як парні look", - помітили журналісти.

Що відомо про розлучення Каньє Веста з Кім Кардаш’ян

На початку 2021 журналісти дізналися про те, що зіркове подружжя готує документи для розлучення. Вже 19 лютого стало відомо, що вони подали ці документи, а отже, вже розлучилися, або ще працюють над судовою тяганиною.

Каньє Вест вкрай стривожений та пригнічений, оскільки втрачає свою родину. Артист плекає надію, що "станеться чудо" і все налагодиться.
Медіа навіть поширювали чутки, що Каньє Вест вважає колишню кохану поганою дружиною, оскільки їй, мовляв, потрібні були лише гроші. Окрім того, багатьом фанатам здавалося, що він вже забув про розлучення, адже закрутив роман з Іриною Шейк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?