"Капітан Америка" Кріс Еванс таємно одружився з відомою акторкою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Капітан Америка" Кріс Еванс таємно одружився з відомою акторкою

"Капітан Америка" Кріс Еванс таємно одружився з відомою акторкою
Джерело:  online.ua

Американський актор Кріс Еванс таємно одружився з португальською акторкою Альбою Баптістою. Пара влаштувала інтимну церемонію у своєму будинку в Бостоні.

Джерело: Page Six

Еванс та Баптіста одружилися у Бостоні

Джерело видання повідомило, що гості весілля підписали договір про нерозголошення, а телефони в них конфіскували.

42-річний Еванс і 26-річний Баптіста запросили своїх найближчих родичів і друзів стати свідками «прекрасної» церемонії.

У список гостей також увійшли деякі з колег актора по Marvel, зокрема Роберт Дауні-молодший, Кріс Гемсворт і Джеремі Реннер.

Вперше чутки про роман пари зявилися у листопаді 2022 року, коли видання People повідомило, що пара зустрічається «більше року».

Вони закохані, і Кріс ніколи не був таким щасливим. Його родина та друзі обожнюють її, — сказав інсайдер, уже тоді назвавши їхні стосунки «серйозними».

Хоча про стосунки пари мало що відомо, Еванс з гордістю хизувався своєю прихильністю до Баптісти в Інстаграмі.

Еванс залишив кокетливий коментар до публікації Баптісти в Instagram приблизно в той самий час, коли з’явилися новини про їхні стосунки.

Пізніше Еванс опублікував фото з Баптістою, на яких зображено, як вони збирають яблука, катаються на лижах, разом спостерігають за північним сяйвом і навіть цілуються в машині.

Фото: chrisevans/Instagram

На початку липня актор деактивував всі свої соціальні мережі.

Актор розповів про бажання одружитися в листопаді минулого року.

Це абсолютно те, чого я хочу — дружина, діти, створення сім’ї. Коли ви читаєте про більшість найкращих митців, будь то актори, художники, письменники, більшість із них [визнають], що [вони найбільше пишаються] не своєю роботою, а стосунками, родинами вони створили, любов’ю, яку вони знайшли, якою вони поділилися, — сказав він тоді People.

Що відомо про Альбу Баптісту

Баптіста відома своєю роллю у фільмі «Місіс Харріс їде до Парижа» та отримала нагороди за свою роботу, зокрема Європейську премію «Зірка, що сходить» на Берлінському кінофестивалі та нагороду за найкращу жіночу роль на фестивалі Ibérico de Ciné за роль у короткометражному фільмі «Маямі».

Актриса, мати якої працює перекладачем, володіє п'ятьма мовами: португальською, англійською, німецькою, французькою та іспанською.

Вона також увійшла в топ-10 найкращих нових зірок від IMDb у 2020 році.

Читайте також:

  • Енріке Іглесіас таємно одружився з росіянкою — фото

  • Кіану Рівз вперше одружується — з'явилося фото нареченої

  • Соліст Quest Pistols Антон Савлєпов розійшовся з російською акторкою Горбачовою

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?