Соліст Quest Pistols Антон Савлєпов розійшовся з російською акторкою Горбачовою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Соліст Quest Pistols Антон Савлєпов розійшовся з російською акторкою Горбачовою

Соліст Quest Pistols Антон Савлєпов розійшовся з російською акторкою Горбачовою
Джерело:  online.ua

Соліст гурту Quest Pistols Антон Савлєпов розійшовся з дружиною, російською акторкою Іриною Горбачовою. Подружжя не разом вже пів року.

Джерело: ТСН

Яка причина розлучення Савлєпова з Горбачовою

Після повномасштабного вторгнення Росіян в Україну дружина учасника гурту Quest Pistols Антона Савлєпова, акторка Ірина Горбачова поїхала до Москви на кінофестиваль.

Ця новина обурила багатьох українців.

На запитання, чому його дружина поїхала до країни-агресора, він відповів, що не спілкується з нею вже кілька місяців.

Ми вже пів року не підтримуємо контакт. Всі свої рішення Ірина, як доросла людина, приймає самостійно. Дякую за розуміння, — відповів артист.

Чи розійшлося подружжя офіційно і що стало причиною розриву, Савлєпов не зізнався.

Що відомо про стосунки Савлєпова з Горбачовою

Про стосунки Антона Савлєпова з Іриною Горбачовою стало відомо у серпні 2020 року. А вже за рік закохані одружилися. Пара відіграла маленьке весілля у липні 2021 року у Туреччині.

Зазначимо, що Горбачова народилася і до 9 років мешкала у Маріуполі. Згодом переїхала до РФ, де живе у Москві і вважається російською акторкою.

Але Горбачова часто приїздила до України і не раз зізнавалася країні у любові. Та з початком повномасштабного вторгнення Горбачова жодним чином не висловила своєї позиції.

Єдине, що зробила артистка після початку повномасштабної війни, скасувала свої виступи у Москві та Санкт-Петербурзі, назвавши вторгнення "ситуацією, що відбувається".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?