Андрія Данилка з командою не випустили у тур по США та Канаді через нові вимоги до артистів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Андрія Данилка з командою не випустили у тур по США та Канаді через нові вимоги до артистів

Андрія Данилка з командою не випустили у тур по США та Канаді через нові вимоги до артистів
Джерело:  online.ua

Андрій Данилко та його команда не змогла розпочати масштабний тур США та Канадою через нові вимоги Мінкульту щодо перетину кордону для артичтів-чоловіків.

Джерело: Андрій Данилко

Команду Данилка не випустили за кордон

Андрій Данилко заявив, що тур Вєрки Сердючки Америкою довелося перенести на осінь. Артист записав з цього приводу відеозвернення, де поділився подробицями події.

Ми чотири дні на валізах просиділи! Великий тур анонсували ще рік тому, коли були інші правила виїзду. У країні війна, а у нас у колективі 26 людей. Ми просто не встигли фізично зробити всім нові документи. Я дуже переживаю через це. Але знаю точно, це не скасування, а перенесення, концерти відбудуться вже цієї осені! – сказав він.

Команда Данилка запевнила, що всі квитки залишаються дійсними, а про нові дати концертів стане відомо незабаром.

Ігор Голубчик, організатор North American Tour Вєрки Сердючки та президент компанії Resilience Entertainment, що нещодавно організували тури Бумбокс, Тіни Кароль, Kalush Orchestra та The Hardkiss, сказав, що останні кілька днів провів з командою у кризовому режимі.

72 години у full crisis mode – це так ми провели останні дні разом із командою Андрія Данилка перед стартом великого туру. Закінчилися ці 72 години словами: "Я в шоці", які ми з Андрієм практично одночасно промовили один одному по телефону.

Він зазначив, що підготовка до туру тривала цілий рік.

Велика команда: візи, документи, складна логістика, великі гарні зали, техніка тощо. При тому, що нам постійно намагалися ставити палиці в колеса: то вкидали інформацію, що Андрій хворий і не приїде, те, що це не справжній Андрій Данилко, а якийсь "кавер бенд" під Сердючку, причому все це подавалося з "доказами".

За словами Голубчика, Андрія Данилка в Америці чекали останніх 10 років.

І звичайно, Данилко справжній, і концерти відбулися б, і зібрали б і повні зали вдячних глядачів, та суттєві кошти для України. Ось тільки з України гурт не випустили. Ми перенесли виліт кілька разів, останній – у день концерту.

Нагадаємо, що Мінкульт посилив контроль щодо виїзду чоловіків-артистів за кордон після скандалу з коміком Андрієм Щегелем, який заявив, що отримав від Мінкульту дозвіл на виїзд до Ірландії під приводом благодійного концерту. Проте після цього комік не повернувся до України, а вирішив пожити за кордоном.

Наразі артисти, які хочуть покинути Україну заради культурних заходів за кордоном повинні надати військово-облікові документи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?