Кара Делевінь таємно вийшла заміж у Лас-Вегасі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кара Делевінь таємно вийшла заміж у Лас-Вегасі

Кара Делевінь таємно вийшла заміж у Лас-Вегасі
Джерело:  The Sun

26-річна британська супермодель Кара Делевінь та 29-річна кіноакторка з серіалу Pretty Little Liars Ешлі Бенсон офіційно одружилися. Церемонія відбулась у Лас-Вегасі, в знаменитій капличці швидких шлюбів, де вінчання проводить двійник Елвіса Преслі.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun, вся церемонія обійшлась зірковій парі у 300 доларів. Кара Делевінь та Ешлі Бенсон вирішили не привертати зайвої уваги до особливого свята, тому на весілля запросили лише близьких друзів: Шарліз Терон, братів Джонас та акторку з «Гри престолів» Софі Тернер.

Свідки церемонії розповідають, що обидві красуні, одягнені у чорний одяг, обмінялись клятвами, тримаючи у руці букет. Після весілля Кара та Ешлі поїхали з каплиці на рожевому кадилаку.

Відомо, що Кара Делевінь та Ешлі Бенсон почали стосунки у червні минулого року. Вперше їх побачили разом за місяць до цього, коли обидві дівчини разом залишили боулінг-центр у Нью-Йорку, тримаючись за руки.

У серпні 2018 року Ешлі відмовилася підтверджувати чи спростовувати стосунки і повідомила People, що вважає за краще зберігати речі приватними, додавши: «Я думаю, що це найкращий спосіб у будь-яких стосунках».

Нагадаємо, що вчора також стало відомо про весілля ще однієї топ-моделі  – Гайді Клум. Вона вийшла заміж за гітариста гурту Tokio Hotel Тома Кауліца.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?