Карантин через коронавірус: в Україні зупинили військовий призов
Категорія
Україна
Дата публікації

Карантин через коронавірус: в Україні зупинили військовий призов

Карантин через коронавірус: в Україні зупинили військовий призов
Джерело:  online.ua

В Україні зупинять військовий призов навесні 2020 року через поширення коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Сухопутних військ ЗСУ.

За даними офіційних відомств, заходи з призову зупинили на рівні військових комісаріатів і територіальних центрів комплектування. Йдеться перш за все про виклик призовників до дільниць або ж обласних збірних пунктів.

"Натомість військові комісаріати і територіальні центри комплектування та соціальної підтримки мають продовжувати роботу з військово-обліковими документами та організовувати протиепідемічні заходи", - додала пресслужба.

Окрім того голови призовних комісій отримали певні рекомендації. Їм необхідно підтримувати діяльність осередків згідно з обмеженнями.

Нагадаємо, в Україні зареєстрували 14 випадків COVID-19. В окремих регіонах ввели режим надзвичайної ситуації.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час весняного призову 2020 в Україні в армію призвуть офіцерів запасу. Остаточні терміни призову поки не встановлені. Відомо, що мова йде про офіцерів запасу у віці до 43 років, які не проходили військової служби, але закінчили кафедри військової підготовки, отримали військове звання офіцерського складу та перебувають у запасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?