Карантин у Києві: КМДА підготувала гарні новини
Категорія
Україна
Дата публікації

Карантин у Києві: КМДА підготувала гарні новини

Карантин у Києві: КМДА підготувала гарні новини
Джерело:  online.ua

У Києві місцева влада готується виділити додаткові кошти на придбання медичних масок через поширення коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на столичного мера Віталія Кличка у Twitter.

За його словами, йдеться про надання 10 мільйонів гривень з міського бюджету. Їх спрямують на придбання медичних масок.

"Київ з резервного фонду міського бюджету виділяє 10 млн грн на закупівлю медичних масок. В першу чергу, вони надійдуть в лікарні та поліклініки, працівникам громадського транспорту, в аптеки КП "Фармація", - зазначив Кличко.

Нагадаємо, з 12 березня в Києві ввели обмеження на тлі пандемії коронавірусу. Зокрема, закрили тимчасово дитячі садки, школи та виші. Усі масові заходи з кількістю учасників понад 60 осіб скасовані.

Влада рекомендує перейти у разі можливості на дистанційну роботу та не залишати домівок у разі необхідності.

Як повідомляв ONLINE.UA, Міністерство охорони здоров’я нагадало про перелік заходів, які слід вживати через пандемію коронавірусу COVID-19. У відомстві додали, що миття рук допомагає захиститися не тільки від нового коронавірусу, але й від інших захворювань. За правилами необхідно мити руки від 20 до 40 секунд теплою водою з милом. Окрім того можна використовувати антисептик із вмістом спирту 60%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?