Карантин в Україні: хто не зможе виїхати з ОРДЛО
Категорія
Україна
Дата публікації

Карантин в Україні: хто не зможе виїхати з ОРДЛО

Карантин в Україні: хто не зможе виїхати з ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Український уряд вирішив заборонити перетин лінії розмежування на Донбасі для громадян без реєстрації на підконтрольній території. Таким чином, жителі ОРДЛО не зможуть виїхати звідти без відповідного документу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву голови МВС Арсена Авакова.

За його словами, влада закриє не всі КПВВ. Цей список ще не узгодили. Рішення ухвалять за підсумками термінового засідання РНБО.

Міністр додав, українці, які їдуть додому, зможуть повернутися.

"100% обмежать перетин для іноземців і людей з реєстрацією в "ДНР" і "ЛНР" теж не пускатимуть через контрольні пункти пропуску", - пояснив Аваков.

Нагадаємо, з 12 березня на всій території України набрав чинності карантин. Вже 13 березня РНБО на чолі з президентом Володимиром Зеленським провела засідання щодо ситуації з коронавірусом. Там вирішалося питання про державний кордон, авіасполучення з іншими країнами, перетин КПВВ.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міністерстві внутрішніх справ України заявили про наявність щонайменш 12 випадків нового коронавірусу COVID-19 в окупованій Горлівці. З відповідною заявою виступив міністр Арсен Аваков під час позачергового засідання уряду. За його словами, це потребує миттєвого реагування стосовно роботи КПВВ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?