Карантин в Україні: Зеленський прийняв важливе рішення щодо школярів
Категорія
Україна
Дата публікації

Карантин в Україні: Зеленський прийняв важливе рішення щодо школярів

Карантин в Україні: Зеленський прийняв важливе рішення щодо школярів
Джерело:  online.ua

В Україні запустять масштабний освітній проєкт, в рамках якого для школярів будуть транслювати телеуроки. Педагоги України проводитимуть відеоуроки з різних предметів шкільної програми для учнів 5-11 класів, а найбільші українські телеканали будуть показувати їх в своїх ефірах в найбільш зручний для дітей час. Про рішення запустити телепроєкт для школярів повідомив президент України Володимир Зеленський - його ініціативу вже підтримали керівники українських телеканалів, передає ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу ОПУ.

У суботу, 21 березня, Зеленський провів зустріч з керівництвом українських телеканалів. На порядку денному стояло питання про реалізацію на національному телебаченні масштабного освітнього проєкту для учнів 5-11 класів, які навчаються вдома в зв'язку з введенням в країні карантину.

"Формат такого телевізійного проєкту повинна бути не тільки інформативною і зручною для перегляду, але і цікавою дітям, а також їх батькам, дідусям і бабусям, які залишаються вдома через карантин", - повідомив Зеленський, зазначивши, що телеуроки транслюватимуться не лише на загальнонаціональних українських каналах, а й будуть доступні в мережі Інтернет.

Нагадаємо, в Україні в зв'язку з загрозою поширення коронавіруса ввели карантин з 12 березня по 3 квітня. Закрили всі школи, дитячі садки, університети та інші навчальні заклади. Майже всі українські школярі перейшли на дистанційне навчання, деякі приватні школи ввели формат онлайн-уроків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що деякі міста України через збільшення кількості хворих на коронавірус українців посилюють карантин. Зокрема, з 23 березня Київ і Тернопіль повністю зупиняють міський транспорт. Пасажирські перевезення будуть здійснюватися тільки для співробітників об'єктів критичної інфрастурктури міста - це медики, працівники органів державної влади і місцевого самоврядування, комунальники, працівники підприємств, що забезпечують виробництво продуктів харчування, співробітники аптек, Укрпошти та аварійних служб за спеціальними перепустками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?