Карту Буданова з розділеною РФ продали за 14 млн гривень — куди підуть ці кошти
Категорія
Україна
Дата публікації

Карту Буданова з розділеною РФ продали за 14 млн гривень — куди підуть ці кошти

Карту Буданова з розділеною РФ продали за 14 млн гривень — куди підуть ці кошти
Джерело:  online.ua

Телеведучий та волонтер Сергій Притула продав на аукціоні мапу із розчленованою на частини територією Росії, яка раніше належала очільнику Головного управління розвідки МО Кирилу Буданову, за 14 мільйонів гривень.

Джерело: Сергій Притула

Карту Буданова продали за рекордну суму

Друзі, цей вечір настав! Як і анонсував раніше, виставляємо на продаж знамениту карту Буданова з розділеною росією, від якої так горить у російських пропагандистів. Унікальний лот, який з часом буде тільки рости в ціні! Виручені кошти підсилять наш збір «Виявляємо та знищуємо» на 5 комплексів БАЛА EOS C VTOL для штурмових спецпідрозділів ГУР, - зазначив Сергій Притула.

Що цікаво, ставки почали з пропозиції, що надійшла перед аукціоном від двох людей — мовилося про мільйон гривень.

Власником карти за найбільшу ставку у розмірі 14 мільйонів гривень став Михайло. Більше інформацію про нього, окрім імені, поки не відомо.

Вітаю пана Михайла з перемогою в аукціоні! Дякую всім учасникам за запеклу боротьбу, дякую всім глядачам за активність в чаті і дякую команді фонду за допомогу в організації! — написав Сергій Притула та опублікував фото з картою Буданова.

Сергій Притула (фото - facebook.com)


Варто звернути увагу на те, що аукціон відбувся в рамках оголошеного 19 липня збору 120 мільйонів гривень на придбання для штурмових спецпідрозділів ГУР п'яти комплексів безпілотників EOS C VTOL (п'яти наземних станцій управління і 15 літальних апаратів до них).

Окрім того, зазначається, що під час збору розіграють два запрошення на "парад перемоги" у Севастополі від ГУР за будь-який донат, а за найбільший - особистий шолом Кирила Буданова.

Що відомо про карту Буданова

Вперше карту "розділу Росії" помітили в кабінеті очільника української розвідки ще в грудні минулого року.

На ній чорним маркером обведені Бєлгородська і Курська області та Кубань до складу України, на Калінінградській написано "ФРН" (Німеччина), на Карелії та північному заході - "Ф" (Фінляндія), на Кавказі - "Ічкерія", на центральних областях та частині Сибіру - "ЦАР", на Далекому Сході - "К" (Китай), на Курильських островах - "Японія".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?