Каштру відверто висловився про виліт Шахтаря з Кубку України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Каштру відверто висловився про виліт Шахтаря з Кубку України

Каштру відверто висловився про виліт Шахтаря з Кубку України
Джерело:  online.ua

Нещодавно донецький футбольний клуб “Шахтар” втратив шанс на проходження до наступного етапу в Кубок Україні через поразку в матчі проти волочиського “Агробізнесу”. Результати гри стали несподіванкою не тільки для “гірняків”, а й для їхніх опонентів, які наразі пройшли до чвертьфіналу Першої ліги. Головний тренер одного з топових клубів українського футболу Луїш Каштру назвав цей епізод жахливим моментом. Буквально португальський фахівець назвав поточний період “дуже поганим” за весь сезон. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію його виступу.

“Ми переживаємо жахливий момент, дуже поганий період у сезоні. Нам не вдається бути продуктивними, як у минулому році. Незважаючи на те, що у нас були моменти, коли ми могли вирішити гру в нашу користь, у суперника також було багато моментів, коли вони створили нам складнощі”, - наголосив Каштру.

За його словами, команді необхідно “очистити голову”. Останні події — це нібито ознака для швидкої реакції, якщо не вжити заходів, негативні результати для клубу множитимуться.

“Я не задоволений ні моментом, ані своєю роботою, ані роботою своїх гравців, нічим. Вболівальники незадоволені, адміністрація незадоволена. Ми не можемо зараз шукати задоволення у кого-небудь. Хто любить “Шахтар” зараз незадоволений — це нормально. Це глибоко нас вразило, що ми відчуваємо зараз, але такий футбол”, - резюмував головний тренер.

Нагадаємо, у середу, 3 березня, “Агробізнес” мінімально обіграв “Шахтаря” з рахунком 1:0. Попри досить незначний результат “гірняки” вилетіли з турніру. Раніше вони програли у матчі проти луганської “Зорі” - також з рахунком 1:0.

Утім, одночасно донецький клуб впевнено тримається в матчах Ліги Європи. Наприклад, футболісти двічі обіграли ізраїльський клуб “Маккабі” з загальним рахунком 4:0 та пройшли до ⅛ фіналу.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці березня цьогоріч стартують матчі кваліфікації на футбольний Чемпіонат світу 2022 року. Українській національній команді доведеться зіграти свій перший матч на відборі проти потужної французької збірної. Полем бою вже стадіон “Стад де Франс”, який знаходиться у комуні Сен-Дені неподалік від Парижу. Згідно з нещодавнім рішенням французької влади, на трибуни не допустять одного вболівальника — це пов’язано з глобальною епідемічною ситуацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?