Влада визначила долю вболівальників на матчі Україна — Франція відбору до ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

Влада визначила долю вболівальників на матчі Україна — Франція відбору до ЧС-2022

Влада визначила долю вболівальників на матчі Україна — Франція відбору до ЧС-2022
Джерело:  online.ua

Наприкінці березня цьогоріч стартують матчі кваліфікації на футбольний Чемпіонат світу 2022 року. Українській національній команді доведеться зіграти свій перший матч на відборі проти потужної французької збірної. Полем бою вже стадіон “Стад де Франс”, який знаходиться у комуні Сен-Дені неподалік від Парижу. Згідно з нещодавнім рішенням французької влади, на трибуни не допустять одного вболівальника — це пов’язано з глобальною епідемічною ситуацією. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на l'equipe.

Передбачається, що українська збірна боротиметься у групі проти французької ввечері 24 березня.
Представники Федерації футболу Франції виступили зі сподіванням про отримання дозволу хоча б на частку глядачів на матчі. Місцева влада закрила це питання остаточно, однак вже до кінця тижня рішення все ж таки можуть переглянути.

Окрім Франції українським футболістам доведеться зустрітися на полі з такими збірними:

  • Боснія і Герцеговина;

  • Казахстан;

  • Фінляндія.

Всі вони знаходяться в одній відбірній групі до світового турніру 2022 року.

В цілому команді під тренерством Андрія Шевченка доведеться битися не тільки за участь у ЧС, але й на полях Євро-2021.

“Станом на сьогодні синьо-жовті мають провести 11 поєдинків у двох турнірах. Також можливе проведення товариських матчів у такі вікна: 17 травня — 8 червня (під час зборів перед Євро), 7—8 вересня та 11—13 листопада. Ну й, звісно, сподіваємося, що збільшиться кількість поєдинків українців на Євро-2020”, - зауважили в Українській асоціації футболу.

Як повідомляв ONLINE.UA, обидва топових футбольні клуби України опинилися у плей-офф  Ліги Європи — київський “Динамо” та донецький “Шахтар”. Нещодавно вони вже вдруге вийшли на поле проти суперників та вибороли право на подальшу участь в 1/8 фіналу турніру. Передбачається, що київська команда буде боротися проти іспанського “Вільяреалу”, а от донеччани гратимуть проти італійської “Роми”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?