Катастрофа літака в Індонезії: виявлені останки тіл і чорні скриньки
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа літака в Індонезії: виявлені останки тіл і чорні скриньки

Катастрофа літака в Індонезії: виявлені останки тіл і чорні скриньки
Джерело:  online.ua

10 січня в Яванському морі виявили тіла загиблих і чорні скриньки літака Boeing 737, який розбився непередодні через кілька хвилин після вильоту з аеропорту Джакарти. На місці авіакатастрофи в Індонезії триває пошукова операція. З глибини моря рятувальники вже дістали шматки фюзеляжу з реєстраційним номером літака. Глава Повітряних сил Індонезії Хаді Тьяхянто уточнив, що поки не зрозуміло, наскільки пошкоджені бортові самописці пасажирського лайнера. Найближчим часом їх відправлять на розшифровку, щоб встановити причину катастрофи літака. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AFP.

На даний момент відомо, що водолази також знайшли колесо літака, елементи одягу пасажирів і останки тіл загиблих - їх направили на ідентифікацію. Влада Індонезії підкреслює, що погода на морі дозволяє оперативно проводити пошукові роботи.

Нагадаємо, авіакатастрфоа в Індонезії сталася 9 січня. Пасажирський літак Boeing 737-500, що прямував рейсом рейс SJ182 Джакарта-Понтіанак, через кілька хвилин після зльоту в аеропорту Джакарти піднявся на висоту понад три кілометри, проте за лічені секунди опустився практично до рівня моря, після чого з ним зник зв'язок. На борту пасажирського літака знаходилися 62 людини - 12 членів екіпажу і 50 пасажирів, серед яких було 10 дітей, всі вони загинули. Влада Індонезії допускає, що причиною катастрофи стала технічна несправність лайнера, проте підкреслює, що літак не подавав сигнал тривоги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українців на борту літака, що розбився в Індонезії пасажирського літака не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?