Авіакатастрофа в Індонезії: влада підтвердила, що Boeing розбився
Категорія
Світ
Дата публікації

Авіакатастрофа в Індонезії: влада підтвердила, що Boeing розбився

Авіакатастрофа в Індонезії: влада підтвердила, що Boeing розбився
Джерело:  online.ua

Зниклий з радарів Boeing 737 розбився через чотири хвилини після зльоту з аеропорту Джакарти. На борту пасажирського літака було 59 пасажирів. Міністр транспорту Індонезії Буди Карья Сумаді повідомив, що пасажирський Boeing компанії Sriwijaya Air зазнав аварії неподалік від острова Мале. Уже розпочато пошуково-рятувальна операція. Посольство України в Індонезії перевіряє інформацію про наявність громадян України на борту літака індонезійських авіаліній, що слідував рейсом SJ182. Останні новини про авіакатастрофу в Індонезії повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання Detik.

Згідно з даними індонезійських ЗМІ, до рятувальної операції приєдналися місцеві жителі. Вони допомагають виявити уламки літака і точне місце аварії. Відзначається, що біля берега острова Ланканг вже виявлені кабелю, фрагменти обшивки сидінь лайнера, а також елементи одягу пасажирів. Місцеві рибалки, які стали свідками авіакатастрофи, запевняють, що чули вибух в море, який прозвучав як "бомба".

Більш детальну інформацію про авіакатастрофу влада Індонезії обіцяє оприлюднити найближчим часом.

На даний момент відомо, що пасажирський Boeing 737 компанії Sriwijaya Air слідував за маршрутом Джакарта-Понтіанак - рейс SJ182. Через чотири хвилини після зльоту літак піднявся на висоту понад три кілометри, проте за лічені секунди опустився практично до рівня моря, після чого з ним зник зв'язок.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Іран визначився з компенсацією сім'ям загиблих в катастрофі МАУ- в Тегерані вирішили виплатити по 150 тисяч доларів сім'ям загиблих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?