Катастрофа літака в Росії: з'явилося відео зі спалахом в небі
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа літака в Росії: з'явилося відео зі спалахом в небі

Катастрофа літака в Росії: з'явилося відео зі спалахом в небі
Джерело:  online.ua

З'явилося відео з яскравим спалахом в небі, зняте під час  катастрофи Ту-154 Міноборони Росії над Чорним морем.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Читайте також: Росіянам нагадали, як вони раділи бомбардуванням Сирії: з'явилося відео


Відео знято камерою відеоспостереження на пляжі "Вогник" в Адлері в Сочі, і на ньому чітко видно яскравий спалах в небі. Відзначимо, що раніше можливими причинами аварії військового літака над Чорним морем експерти називали вибух в повітрі або атаку з переносного зенітного ракетного комплексу. Зокрема, підтвердженням подібних версій можна вважати радіус, на який розлетілися уламки повітряного транспорту.


Відео: YouTube/Іван Іванов


У той же час, в силових структурах Росії заявили, що версія теракту не розглядається як основна, а великий радіус розльоту уламків можна пояснити внаслідок удару об воду.


"Літак Ту-154 вилетів з аеродрому Чкаловський, де пасажири і багаж ретельно оглядалися і перевірялися. Планувалася його дозаправка в Моздоку, але через погодні умови вона була перенесена в Адлер, і таким чином, відомостей про те, що літак буде дозаправлятися в аеропорту Сочі, заздалегідь не було, - сказало "Інтерфаксу" джерело в спецслужбах Росії і зазначило, що після прильоту в Адлер літак взяли під охорону. - На борт піднімалися тільки два прикордонника і один митник, а з літака виходив тільки штурман з метою контролю заправки. Харчування на борт подавалося, а дозаправка здійснювалася штатним персоналом".


"На даний момент немає ніяких даних, що свідчать на користь теракту, і органи безпеки і слідство не розглядають цю версію як основну", - заявив представник російських спецслужб.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  майор ВПС, льотчик-інструктор з РФ Андрій Краснопьоров висунув однією з версій катастрофи Ту-154 теракт і обгрунтував свою думку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?