Катастрофа МН17: Австралія виділить десятки мільйонів на розслідування трагедії
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа МН17: Австралія виділить десятки мільйонів на розслідування трагедії

Катастрофа МН17: Австралія виділить десятки мільйонів на розслідування трагедії
Джерело:  online.ua

Уряд Австралії вирішив виділити більше 50 мільйонів доларів на розслідування катастрофи збитого у липні 2014-го над Донбасом літака "Боїнг-777", летівшого з Амстердама до Куала-Лумпура.

Про це повідомляє Міністерство закордонних справ Австралії, передає ONLINE.UA.

Австралійський уряд ухвалив Бюджет 2018, зокрема, статті витрат на зовнішню політику. Згідно з ним, 50,3 мільйона доларів закладено для підтримки Нідерландів в справі малазійського Боїнга.

"Уряд Тернбулла продовжує домагатися справедливості для жертв падіння MH17", – сказано у повідомленні.

В австралійському МЗС проінформували, що впродовж чотирьох років вони виділятимуть гроші, щоб притягнути до відповідальності винних та допомогти близьким загиблих взяти участь у судовому розгляді.

"Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс з Амстердама до Куала-Лумпура, розбився 17 липня 2014 року у Донецькій області. Загинули всі 298 пасажирів, що перебували на борту.

Міжнародне розслідування довело, що лайнер збили ракетою, випущеною із ЗРК "Бук", доставленого з Росії.

В іншій доповіді було опубліковано фото "Бука 332", зроблене в селищі Маршала Жукова під Курськом. У РФ заявили, що цьому розслідуванню не варто довіряти.

Як повідомляв ONLINE.UA, Нідерландські ЗМІ назвали імена головних підозрюваних в катастрофі МН17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?