Катастрофа Ту-154 в Росії: з'явилися нові важливі знахідки і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа Ту-154 в Росії: з'явилися нові важливі знахідки і відео

Катастрофа Ту-154 в Росії: з'явилися нові важливі знахідки і відео
Джерело:  РІА Новини

Водолази виявили в Чорному морі другий бортовий самописець літака Ту-154, який зазнав аварії 25 грудня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
«Менш ніж півгодини тому виявлений і піднятий з дна другий бортовий самописець літака Ту-154», - заявили в Міноборони РФ.
Як пише Life.ru з посиланням на джерело в екстрених службах, найближчим часом рятувальники доставлять на берег частину фюзеляжу і крісло з літака Ту-154. Рятувальники вже прикріпили на уламки буйки і найближчим витягнуть їх на суходіл. Крім того, 28 грудня водолази виявили тіло шістнадцятого загиблого під час аварії Ту-154.
Читайте також: Катастрофа Ту-154: в Ро сії розповіли, як саме падав літак

Розшифровка "чорних ящиків" дозволила відтворити загальну картину катастрофи Ту-154. На графічному макеті видно, що спочатку борт набирав висоту, але після цього хвостова частина літака різко пішла вниз, а сам борт накренився вліво і потім впав у море.


Також було опубліковано відео, на якому зображена робота водолазів з виявлення і підйому уламків Ту-154.



Як повідомляв ONLINE.UA, розшифровка "чорних ящиків" показала, що перед катастрофою літака Ту-154 над Чорним морем пілоти лайнера кричали, що падають.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?