Катастрофічно боїться. Жданов назвав головний страх Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Катастрофічно боїться. Жданов назвав головний страх Путіна

Катастрофічно боїться. Жданов назвав головний страх Путіна
Джерело:  online.ua

Військовий експерт Олег Жданов звертає увагу на те, що глава Міноборони Сергій Шойгу почав погрожувати ударами по "центрах ухвалення рішень", якщо Україна використає ракети Storm Shadow для ураження цілей в Криму. Мережею уже почали ширитися чутки про те, що йдеться не просто ракетні, а удари тактичною ядерною зброєю. На переконання Жданова, погрози від Міноборони РФ є лише відволікальним маневром. 

Джерело: "24 Канал"

Чого насправді боїться Путін

Військовий експерт наголошує, що таку заяву Шойгу не можна вважати новою, оскільки про удари по "центрах прийняття рішень" у Кремлі говорять постійно.

Саме тому використання Росією ядерної зброї є дуже малоймовірним.

Вони не знають, як зупинити наш контрнаступ. Вони дуже бояться. Тому що коли ми почнемо вводити в бій основні сили та вимірювати успіхи не метрами, а кілометрами, це може знести чинну владу. Путін може не втриматись при владі. Ось цього катастрофічно бояться, – наголосив Олег Жданов.

На переконання експерта, Кремль буде лякати міжнародну спільноту чим завгодно, щоб лише відвернути увагу від контрнаступу української армії. Не забуває Путін і про ядерний шантаж.

Буданов не вірить, що РФ використає ядерну зброю

Як уже згадувалося раніше, нещодавно очільник ГУР МОУ Кирило Буданов вкотре повторив, що Росія не використає ядерну зброю.

На переконання розвідника, на такий крок там не наважаться.

Окрім того, не можна забувати про те, що вся західна розвідка відстежує ядерні боєголовки, які можуть переміщувати в межах Росії.

Що важливо розуміти, процес прибуття боєголовки до ракети на стартовій позиції доволі тривалий у часі. Західні лідери будуть про це знати.

Ви думаєте, весь світ буде сидіти, колупатися в носі й спостерігати, як це відбувається? Думаю, що цей заряд може навіть не доїхати до центру стикування з ракетою, до місця передачі ракетникам, – зазначив Олег Жданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?