Кеану Рівз пояснив, чому відчуває себе в Лос-Анджелесі «твариною у клітці»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кеану Рівз пояснив, чому відчуває себе в Лос-Анджелесі «твариною у клітці»

Кеану Рівз пояснив, чому відчуває себе в Лос-Анджелесі «твариною у клітці»
Джерело:  Daily Mail

54-річна кінозірка «Матриці» Кеану Рівз заявив, що вкрай пригнічено відчуває себе у своєму будинку в Західному Голлівуді. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail, причиною цього є туристичні автобуси, які регулярно зупиняються біля його будинку.

За словами Кеану, він відчуває себе «твариною у клітці», тому що навіть виходячи з будинку за ранковою газетою він постійно стикається з туристами, які відразу вигукують один одному «Дивись, це він!»

Актор скаржиться, що крім зупинок автобусів, які щодня возять туристів по адресах, де живуть зірки, біля його будинку майже завжди припарковано кілька мікроавтобусів та трейлерів, де живуть його фанати. Подібне сусідство, як каже Кеану Рівз, для нього дуже некомфортне.

За свою кінематографічну кар’єру Рівз знявся в десятках фільмах, включаючи «Швидкість», «На гребені хвилі», трилогію «Матриця», «Костянтин» та «Джон Уїк». Він досі вважається одним з найбільш високооплачуваних акторів у світі.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо про смерть однієї з зірок культового серіалу «Твін Пікс». Пеггі Ліптон, виконавиця ролі власниці місцевого кафе Норми Дженнінгс, померла вчора у Лос-Анджелесі у віці 72 року від раку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?