Кейт Мосс повторила культовий образ Мерилін Монро — ефектні відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кейт Мосс повторила культовий образ Мерилін Монро — ефектні відео

Кейт Мосс

Кейт Мосс, яка нещодавно відсвяткувала 50-річний ювілей, з'явилася в гламурній реклманій кампанії своєї подруги, візажистки Шарлотти Тілбері. Супермодель повторила образ Мерилін Монро з культового фільму "Джентльмени віддають перевагу блондинкам". А саме, її музичний номер "Діаманти — найкращі друзі дівчат".

Як Кейт Мосс повторила образ Мерилін Монро

Супермодель, якій минулого тижня виповнилося 50 років, була одягнена в рожеву сукню без бретелей, яка дуже нагадувала творіння Вільяма Травілли. А образ доповнила довгими оперними рукавичками та масивними діамантовими прикрасами. Її волосся було укладене в стилі 1950-х років. І точно, як у номері Мерилін Монро, її оточували чоловіки у фраках.

До неї приєдналася 33-річна супермодель Журдан Данн, яка також регулярно бере участь у рекламних кампаніях Тілбері, щоб просувати запуск її нових помад Hollywood Beauty Icons.

Візажистка і подруга знаменитостей, вивчила "голлівудську архітектуру губ", щоб створити абсолютно нову гаму відтінків.

На знімальному майданчику нам завжди було дуже весело переодягатися, і ця кампанія вивела її на новий рівень — ми справді втілили голлівудських ікон минулого і сьогодення, — розповіла Мосс, зізнавшись, що регулярно користується косметикою від бренду своєї подруги.

Шарлотта Тілбері була серед гостей на гучній вечірці з нагоди 50-річчя Мосс у Парижі минулого тижня, і навіть позичила Кейт своє вінтажне пальто своєї подруги, коли стало трохи прохолодно.

Кейт Мосс відзначила свій ювілей в ексклюзивному ресторані Laurent, запросивши 30 найближчих друзів. І, звичайно, свого бойфренда Ніколая фон Бісмарка.

Лана Дель Рей здивувала шанувальників виступом в образі Мерилін Монро

Варто звернути увагу на те, що Лана Дель Рей востаннє виступала на великій сцені у 2019 році — ще до пандемії коронавірусу.

Окрім того, вона також вкрай рідко тішила фанатів своєї творчості музичними новинками.

Однак нещодавно зірка все-таки виступила під час фестивалю Mita Festival у Ріо-де-Жанейро.

Лана Дель Рей виконала декілька найпопулярніших пісень зі свого нового альбому, а розпочала з хіта A&W.

Не можна не звернути увагу на те, що для свого довгоочікуваного виступу артистка обрала вінтажний лук.

Зірка з'явилася на сцені у твідовій чорній кофті та спідниці довжини міді на ґудзиках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?