Кеті Перрі вперше стане мамою - названо ім'я батька первістка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кеті Перрі вперше стане мамою - названо ім'я батька первістка

Кеті Перрі вперше стане мамою - названо ім'я батька первістка
Джерело:  online.ua

Зірка американської попсцени, яка за роки своєї сольної кар'єри підкорила серця мільйонів слухачів, вразила фанатів несподіваною, але прекрасною новиною - співачка вперше заявила про свою вагітність. У своєму новому довгоочікуваному кліпі на пісню Never Worn White 35-річна красуня показала округлий животик. Неважко здогадатися, що батьком первістка Кеті став голлівудський актор Орландо Блум, передає ONLINE.UA.

Усі вже давно знають про те, що Перрі є нареченою Блума, адже у 2019 році він зробив їй пропозицію, однак, схоже, закохані вирішила відкласти свої плани на весілля, оскільки вони тепер перебувають в очікуванні спільної дитини. Варто звернути увагу на те, що голлівудський красень вже виховує дев'ятирічного сина Флінна від колишньої дружини, моделі Міранди Керр, а от для Кеті ця дитина стане першою.

Напевно, звістку про свою вагітність Кеті та Орландо вирішили залишити в історії шоубізнесу, оскільки 4 березня талановита співачка презентувала новий відеокліп, у якому постала у ніжних весняних образах – у вбранні з квітів та довгій стильній сукні. Однак про вагітность фанатам стало відомо на останніх секундах кліпу, де артистка постала у ніжній прозорій сукні - вона обіймала та гладила свій округлий животик.

Кеті Перрі – Never Worn White: дивитись кліп онлайн

Шанувальники у соціальних мережах не перестають вітати 35-річну співачку та 43-річного актора з цією неймовірною подією. Варто зазначити, що нова пісня Never Worn White, до речі, присвячена незаміжній дівчині, яка перебуває в очікуванні великих життєвих змін.

Що важливо, новину про вагітність співачка також підтвердила під час прямого ефіру в Інстаграмі.

"Ми схвильовані і щасливі", – зізналася Кеті, додавши, що це був секрет, якій їй довелося приховувати найдовше в житті.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома американська співачка Кеті Перрі презентувала свій новий кліп на пісню Small Talk, режисером якого стала українка з Одеси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?