Новий відеокліп Small Talk співачки Кеті Перрі зняла українка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий відеокліп Small Talk співачки Кеті Перрі зняла українка

Новий відеокліп Small Talk співачки Кеті Перрі зняла українка
Джерело:  Сьогодні

Відома американська співачка Кеті Перрі презентувала свій новий кліп на пісню Small Talk, режисером якого стала українка з Одеси. Про це повідомляє повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Сегодня ». Вчора ролик було опубліковано на Youtube-каналі артистки.

Після Small Talk була написана в співавторстві зі співаком і продюсером Чарлі Путом. Вона розповідає про наслідки розриву романтичних стосунків.

Незадовго до прем’єри музичного кліпу на офіційному каналі Кеті Перрі був опублікований тізер, на якому співачка розповідає українській режисерці Тані Муїньо своє бачення концепції відео. Зокрема, Кеті Перрі висловила бажання, щоб в ролику були собаки різних відомих зірок. Як можна побачити на відео, Муїньо зробила все, щоб побажання американської зірки було виконано.

Варто відзначити, що в Україні Таня Муїньо відома своєю співпрацею з такими виконавцями, як Монатік, "Время и Стекло", Настя Каменських, Gruppa Skryptonite. Крім роботами з музичними відео, Тяня також є дизайнером, фотографом та стилістом.

До 6 років Муїньо жила в Гавані. Її батько Роберт за національністю кубинець, мати – українка.

Нагадаємо, що місяць тому суд Лос-Анджелеса визнав співачку Кети Перрі винною у плагіаті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?