Кейт Міддлтон вперше відреагувала на звинувачення Меган Маркл
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кейт Міддлтон вперше відреагувала на звинувачення Меган Маркл

Кейт Міддлтон вперше відреагувала на звинувачення Меган Маркл
Джерело:  online.ua

В нещодавньому скандальному інтерв'ю Опрі Вінфрі Меган Маркл почала стверджувати, що не вона довела до сліз Кейт Міддлтон, а навпаки. Герцогиня Кембриджська офіційно не коментувала ці звинувачення, проте журналістка Кеті Ніколл розповіла, що для Кетрін ця ситуація була вкрай принизливою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання  OK! Magazine.

Резонансне інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі спровокувало бурхливу миттєву реакцію суспільства. Журналістка Кеті Ніколл, яка часто ділиться даними про королівську родину, розповіла про реакцію Кейт Міддлтон на звинувачення Меган та її заяву про останній конфлікт. Кеті Ніколл звертає увагу на те, що герцогиня Кембриджська не хотіла, щоб інформація про її сварку з Меган Маркл була опублікована в медіа.

"Кейт така стримана і поважає особисте життя. Ви ніколи не почуєте про її сварку з будь-ким, тому що вона дуже делікатно ставиться до інших. Так що поширення цієї історії було важким моментом",– зізналася Кеті Ніколл.

Як стверджує журналістка, Кейт Міддлтон думала, що інцидент вже вичерпано, тому для неї стало новим приниженням повернення до цієї скандальної історії.

Як уже згадувалося раніше, під час інтерв'ю Опрі Вінфрі Меган Маркл почала запевняти, що не доводила Кейт Міддлтон до сліз, як ранішеписали британські ЗМІ. Дружина принца Гаррі стверджує, що це герцогиня Кембриджська образила її. Проте Меган також розповіла, що Кейт перепросила за те, що сталось, тому вона не тримає на неї зла.

"Було важко пережити те, що мене звинуватили в тому, чого я не робила. В жодного разі я не ділюся історією про Кейт, щоб принизити її. Гадаю, для людей важливо знати правду", - заявила Меган Маркл.

Трохи пізніше в медіа поширили інформацію про те, що дружина Гаррі закликала палац втрутитися у конфлікт, однак її вимогу проігнорували та наголосили, що вони не поширюватимуть "порожніх чуток" про герцогиню Кембриджську.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Мішель Обама звернулася до Меган Маркл  на тлі нового скандалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?