Мішель Обама звернулася до Меган Маркл на тлі нового скандалу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мішель Обама звернулася до Меган Маркл на тлі нового скандалу

Мішель Обама звернулася до Меган Маркл на тлі нового скандалу
Джерело:  online.ua

Колишня перша леді США Мішель Обама вперше вирішила прокоментувати скандальне інтерв'ю принца Гаррі та Меган Маркл. Вона публічно звернулася до подружжя, зокрема й до Меган, та закликала пробачити королівську родину, оскільки немає нічого важливішого за рідних. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання  Access Hollywood.

Як відомо, інтерв'ю Меган Маркл та принца Гаррі з Опрою Вінфрі активно обговрюють люди в різних куточках планети. Публічні люди також активно коментують цю резонансну подію. Зокрема, нещодавно з коментарем виступила дружина колишнього американського лідера Барака Обами – Мішель.

Варто нагадати, що під час бесіди з Вінфрі Меган відверто зізналася, що дехто з членів королівської родини обговорював, наскільки темною буде шкіра її сина Арчі. Тоді Маркл була при надії. Заява про расизм в монаршій сім'ї стала однією з найрезонансніших в інтерв'ю знаменитої пари.

Мішель Обама публічно закликала Меган Маркл та принца Гарррі пробачити королівській родині, відпустити той біль, який їм довелося пережити.

"Коли я думаю, через що вони проходять, то згадую про важливість сім'ї і просто молюся, щоб в якийсь момент було прощення. Щоб були ясність, любов, щоб все вирішилося. Тому що немає нічого важливішого за сім'ю", – зазначила дружина Барака Обами.

Варто звернути увагу на те, що Букінгемський палац нещодавно прокоментував скандальні зізнання принца Гаррі та його дружини Меган Маркл, які пролунали під час інтерв’ю відомої телеведучої Опрі Вінфрі. У заяві палацу від імені королеви Єлизавети ІІ йдеться про те, що "вся сім’я була засмучена дізнатися", наскільки складними були останні декілька років для Гаррі та Меган. Також в заяві є натяк на те, що трактовка подій з боку королівської родини "відрізняється" від того, що пролунало у інтерв’ю.

"Підняті питання, особливо расові, викликають занепокоєння. Хоча деякі спогади можуть відрізнятися, їх сприйнято дуже серйозно і родина обговорить їх в приватному порядку. Гаррі, Меган і Арчі завжди будуть надзвичайно любленими членами родини", — сказано в заяві.

 Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Меган Маркл прокоментувала реакцію королівської сім'ї на її інтерв'ю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?