Кіану Рівз показав свою нову дівчину - фото шокували мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кіану Рівз показав свою нову дівчину - фото шокували мережу

Кіану Рівз показав свою нову дівчину - фото шокували мережу
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий голлівудський актор Кіану Рівз вийшов у світ з подругою, яка може бути його коханою. Світлини пари були опубліковані в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

На червоній доріжці благодійного фестивалю LACMA Art + Film 55-річний актор з'явився з художницею Олександрою Грант. ЗМІ звернули увагу на те, що пара весь час трималася за руки і практично не відходила одне від одного.

"Рівз вибрав для виходу класичний чорний костюм і чорну сорочку. Його супутниця наділа темно-синю довгу сукню з глибоким v-подібним вирізом декольте. Представники ЗМІ і шанувальники актора відразу приписали парі романтичні почуття. При цьому пара була помічена раніше за вечерею. Тоді Рівз стверджував, що він вільний, а Грант тільки його подруга", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що чимало фанатів розкритикували вибір актора, адже, на їхню думку, Грант виглядає "старенькою бабусею" на тлі красеня Рівза.

"Скільки їй років?; як мати та син; Кіану, тобі потрібна молода та красива; люди такі жорстокі - головне, що вони люблять одне одного", - пишуть шанувальники Кіану.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  популярна голлівудська акторка Дженніфер Еністон у 49 років не втомлюється дивувати своїх фанатів розкішною фігурою та звабливими образами.  Деякі шанувальники переконані, що ця зірка буде залишатися молодою та красивою ще найближчі 20 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?