Кіборги, яких не можна вбити: боєць АТО весело пояснив знаменитий фейк ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Кіборги, яких не можна вбити: боєць АТО весело пояснив знаменитий фейк ДНР

Кіборги, яких не можна вбити: боєць АТО весело пояснив знаменитий фейк ДНР
Джерело:  online.ua

Боєць АТО розповів, як  бойовики ДНР додумалися до маревного фейк про "невбиваних українських кіборга, які йдуть в бій без голови".
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів український снайпер з позивним "Скат".
Нагадаємо, в одному зі своїх виступів Басурін повідав, що бойовики знаходили в аеропорту пляшки з написом "Жива вода", всередині яких, за його словами, виявилися невідомі наркотики, через які українці, навіть отримуючи кулю, продовжували йти вперед.
"Брехня! Ніколи там не було наркотиків. Навіть "планокурів" не було. Це вони розповідають про те, що самі використовують", - підкреслив він.
Читайте також: В армії взяли найважливіше рішення про бійців в зоні АТО
У той же час, "Скат" додав, що "нас і "киборгами"-то назвали, тому що, як нас не обстрілювали, ми продовжували воювати".
При цьому він розповів дивовижну історію, після якої до захисників Донецького аеропорту і приклеїлося слово "кіборги".
"Насправді було так. Виміняти ми якось кулемет "Максим". Взяли на нього стрічку з БМП (бойова машина піхоти - Ред.). І на одній із точок встановили цей "Максим", ззаду поклали манекен, одягнений у форму ВСУ, затиснули - і направили його на блокпост. А у "Максима" цього скорострільність дрібна - і він ось це "бух... бух... бух...". А там - 2700 патронів, водяне охолодження, він не перегрівається", - почав він.
Після того, як "кулеметник" почав вогонь, бойовики влаштували "відповідь".
"З того боку помічають. Влупив по ньому. Він стріляє далі. РПГ прилетіло біля нього, посунуло кулемет, - а він все одно стріляє... Потім міна впала. Уже все продирявлено, вже одяг на ньому горить - а він стріляє!.."- повідомив снайпер.
На його думку, "напевно, тому Басурін і розповідає тепер про "живу воду".
"Після цього почали нас "кіборгами" кликати. А взагалі нам дуже там було страшно. Хто б що не говорив. Ніколи не було такого, що хтось у паніку впадав. Але страшно - було", - резюмував ветеран.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA - Снайпер АТО: Російська пропаганда так вміла, що дивишся - і готовий сам себе знищити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?