Кидають в мене бомбами - Трамп назвав свого головного ворога
Категорія
Світ
Дата публікації

Кидають в мене бомбами - Трамп назвав свого головного ворога

Кидають в мене бомбами - Трамп назвав свого головного ворога
Джерело:  online.ua

Американські політики продовжують готуватися до президентських виборів, які відбудуться на початку листопада. Чинний лідер країни Дональд Трамп виступив напередодні з поясненням щодо того, кого вважає своїм справжнім опонентом. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Fox News.

Офіційним кандидатом від Демократичної партії став колишній віцепрезидент Джо Байден. За словами Трампа, зовсім не він, утім, став його головним політичним ворогом.

"Мій найсерйозніший суперник — це не Байден, а нечесна преса", - пояснив американський президент.

Він наголосив, що буквально щодня вимушений протистояти медіа, які підтримують кандидата-демократа.

"Щодня вони кидають в мене "бомби". Це роблять нечесні журналісти", - наголосив Трамп і додав, що поки йому вдається боротися з ними.

Президент вважає, що Байден сховався у своєму бункері та навіть не відповідає на журналістські питання. Сам він, натомість, регулярно спілкується з медіа та навіть з тими репортерами, які його не підтримують.

Нагадаємо, Трамп як президент США упродовж останніх місяців потрапив під нищівну критику через свої заяви про пандемію коронавірусу, співпрацю США з європейськими країнами, а також неоднозначну політику в протистоянні кризі.

Слід додати, що така реакція американська суспільства може стати вирішальним фактором для результатів виборів у листопаді.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський глава Дональд Трамп раптово захотів зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним. Він наказав помічникам організувати їх переговори, як можна швидше, бажано вже в вересні.

Трамп хоче, щоб зустріч з Путіним відбулася до президентських виборів в США. У чому причина для такого поспіху — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?