Кілька випущених армією РФ ракет по Україні ймовірно впали під Волгоградом
Категорія
Події
Дата публікації

Кілька випущених армією РФ ракет по Україні ймовірно впали під Волгоградом

Кілька випущених армією РФ ракет по Україні ймовірно впали під Волгоградом
Джерело:  online.ua

За інформацією місцевих російських пабліків, кілька випущених окупаційною армією РФ ракет по Україні зранку 16 грудня могли впасти під Волгоградом.

Джерело: сайт  v1.ru.

Що відомо про падіння ракет окупантів на території РФ 

Зокрема, за інформацією видання, у Єланському районі місцеві жителі знайшли фрагменти "невідомих літальних об'єктів".

Фото та відео уламків з'явилися у соціальних мережах. Деякі уламки знайшли у полі, інші пошкодили споруди місцевих мешканців.

Очевидці у коментарі журналістам видання повідомили, що один з об'єктів впав у лісопосадку. Інцидент стався, коли у небі пролітали крилаті ракети. Місцеві жителі стверджують, що об'єктів, що впали, було як мінімум два - один приземлився на дерева, другий - у полі, але не виключено, що були ще.

На місці вже побували рятувальники, але офіційно ГУ МНС Росії по Волгоградській області відмовилося від коментарів.
Місцеві ЗМІ пишуть, що, судячи з реакції екстрених служб і влади на подію, складається враження, що вони вирішили повністю відсторонитися від ситуації. Також на дзвінки журналістів не відповідають у Південному військовому окрузі.

Також повідомляється, що візуально уламки нагадують крилату ракету великої дальності з сімейства Х-101/Х-102 - AS-23 KODIAK.
Дані ракети надійшли на озброєння у 2012 році. Але ймовірно саме тут могли впасти так звані порожні заряди, оскільки серйозних руйнувань не зафіксовано.

Зазначимо, що Російська Федерація з Волгоградського напряму здійснює ракетні удари по Україні.

Падіння ракет сталося близько 11:00 – під час повітряної атаки України. В цей же час мешканці Волгограда знімали на камери проліт ракет у небі над містом у бік України.

Уламки ракети виявили поблизу Саратовської області, де розміщено аеродром стратегічної авіації окупантів "Енгельс".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?