Кількість загиблих внаслідок підриву Каховської ГЕС продовжує зростати
Категорія
Україна
Дата публікації

Кількість загиблих внаслідок підриву Каховської ГЕС продовжує зростати

Кількість загиблих внаслідок підриву Каховської ГЕС продовжує зростати
Джерело:  online.ua

За інформацією представників МВС України, кількість загиблих внаслідок підриву злочинною армією греблі Каховської ГЕС зросла до 16 осіб. Ще 31 людина вважається зниклою безвісти.

Джерело: МВС України

Що відомо про наслідки підриву російськими військовими злочинцями Каховської ГЕС 

Загинуло 16 осіб: 14 – на Херсонщині та 2 – на Миколаївщині. Зниклими безвісти вважається 31 особа, - зазначають в МВС.

Станом на 17 червня підтопленими залишаються 1300 будинків. З них 1 тис 274 – на території Херсонської та 26 – Миколаївської областей.

Всього з цих територій евакуйовано 3 тис 614 осіб, з яких 474 дитини та 80 маломобільних осіб.

Поліція прийняла понад 4 тис 800 заяв громадян щодо пошкодження майна. Перевірили 13 тис 500 квартир та будинків.

Підрив Каховської ГЕС призвів до забруднення Одеської затоки 

Через забруднення морської води внаслідок підриву злочинною армією Каховської ГЕС в районі Одеської затоки ввели заборону на купання та вилов риби.

Уздовж узбережжя - сміття, частину якого зібрано в окремі купи. Море - брудно зеленого кольору, воно не тішить зграйками риб на мілководді і не пропускає сонячне світло: життя пішло з каламутної води.

Над морем, наскільки вистачає око, немає жодної чайки – птахи залишилися без корму, і шукають його, у тому числі на місцевих звалищах.

Місцева влада офіційно заявила про значно збільшену небезпеку зараження небезпечними інфекційними хворобами та заборону водокористування. І зараз багато одесити та гості міста шукають альтернативний відпочинок – подалі від цього сумного видовища. Скажімо, у зеленій зоні – парках та скверах. Той, хто може дозволити собі розщедритися, "завис" в аквапарках та пляжних клубах із басейнами. Зараз там – повний аншлаг.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?