Кім Чем Ин передасть частку повноважень іншій людині - шокуючі новини з КНДР
Категорія
Світ
Дата публікації

Кім Чем Ин передасть частку повноважень іншій людині - шокуючі новини з КНДР

Кім Чем Ин передасть частку повноважень іншій людині - шокуючі новини з КНДР
Джерело:  online.ua

Очільник уряду Північної Кореї Кім Чен Ин має намір делегувати частку повноважень іншій людині. Це — його молодша сестра Кім Йо Чжон, яку на диво часто помічали з братом останнього часу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Yonhap.

За оприлюдненими даними, таким чином лідер КНДР планує "полегшити стрес". Він матиме "абсолютну владу" й надалі, однак буде запущено процес поступової передачі повноважень родичці.

"Голова Кім Чен Ин, як і раніше зберігає свою абсолютну владу, але частина її поступово буде передаватися. Йо Чжон — де-факто лідер номер два, але наступника не обрано", - пояснили в агентстві.

Журналісти зауважили, що сестра Кім Чен Ина виглядає очевидним вибором для передачі влади. Їй 32 роки, вона була присутня на зустрічі брата з лідером Сполучених Штатів Дональдом Трампом і Китаю — Сін Цзіньпіном.

Також вона отримала місце прямо позаду від американського віцепрезидента Майка Пенса на Зимовій Олімпіаді 2019 року — у змаганнях брала участь збірна Північної Кореї.

Також Кім Йо Чжон стала першою представницею родини лідерів КНДР, хто відвідав південнокорейський Сеул. там вона передала особисто повідомлення від свого брата — президенту республіки Мун Чже Ину.

Головною проблемою для сестри Кім Чен Ина є її стать, оскільки лідерами Північної Кореї традиційно були чоловіки, а суспільство — цілком консервативне.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Корейському півострові кілька тижнів триває серйозне загострення між Пхеньяном та Сеулом. Наразі влада КНДР зробила жорстке попередження сусідній державі.

Північнокорейська сторона попередила офіційний Сеул, що незабаром почне "війну", але агітаційну. На південного сусіда нібито чекатиме відплата й важкі часи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?