Кім Чен Ин заборонив вузькі джинси і пірсинг в КНДР
Категорія
Світ
Дата публікації

Кім Чен Ин заборонив вузькі джинси і пірсинг в КНДР

Кім Чен Ин заборонив вузькі джинси і пірсинг в КНДР
Джерело:  online.ua

У КНДР ввели нові жорсткі заборони для місцевих жителів. Відтепер в Північній Кореї не можна носити вузькі джинси, робити модні зачіски і пірсинг, оскільки Кім Чен Ин вважає їх "загрозою" для свого режиму.

Джерело: Daily Mirror

Відзначається, що Кім Чен Ин побоюється повалення свого режиму. І цю загрозу для себе він бачить в західній моді і "капіталістичному способі життя", який вона навіює на молодь Північної Кореї.

Щоб викорінити в КНДР "декадентський" вплив західної моди на жителів країни, Кім Чен Ин ввів заборону на носіння джинсів - не можна носити вузькі, порвані і моделі скинни. Дозволені тільки штани вільного крою і тільки в чорному кольорі.

Під заборону також потрапили пірсинг і модні зачіски з фарбуванням волосся. Відзначається, що жителям КНДР дозволили робити тільки схвалені урядом зачіски, проте їх список досить обмежений - 18 стрижок для жінок і 15 для чоловіків.

Нові заборони в КНДР - що заборонили місцевим жителям

В Робочої партії КНДР вважають важливим тримати молодь під строгим контролем. Там переконані, що Захід через свою моду може вплинути на молодих людей, що обернеться для Кім Чен Ина крахом його режиму.

Всіх, хто порушить указ про заборону західної моди і продовжить підкреслювати свій індивідуалізм, Кім Чен Ин наказав відправляти в трудові табори.

"Історія дає нам важливий урок: країна може стати вразливою і в кінцевому підсумку впасти, як мокра стіна, незалежно від її економічної та оборонної могутності, якщо ми не будемо дотримуватися нашого власного способу життя. Ми повинні побоюватися навіть найменших ознак капіталістичного способу життя і боротися та позбавлятися від них ", - цитує джерело Кім Чен Ина, який пояснює причину заборони на джинси і зачіски в КНДР.

Що не можна носити в КНДР

Крім джинсів, пірсингу і модних зачісок, в КНДР діє заборона на носіння короткого одягу для жещін. За міні-спідниці, короткі сукні або шорти загрожує покарання. Заборонені також кросівки і туфлі на високих підборах.

Татуювання дозволені, але тільки ті, які виражають любов до батьківщини. Під забороною також яскравий макіяж - допустимі тільки світло-рожеві і пастельні відтінки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?