Кім Кардаш'ян і Каньє Вест влаштували сварку після розлучення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кім Кардаш'ян і Каньє Вест влаштували сварку після розлучення

Кім Кардаш'ян і Каньє Вест влаштували сварку після розлучення
Джерело:  online.ua

Після гучного розлучення бізнесвумен Кім Кардаш'ян та її колишній чоловік Каньє Вест продовжують влаштовувати публічні розбірки. Цього разу репер звинуватив ексдружину в тому, що Кім без його відома допускає дітей до Тіктоку.

Джерело: Інстаграм-сторінка Каньє Веста

Кім Кардаш'ян і Каньє Вест публічно розсварилися через доньку

Донька колишнього подружжя Норт певний час веде свій блог у соцмережі Тікток, однак ця ідея не надто сподобалася її батьку Каньє Весту.

Останній уже оприлюднив у своєму Інстаграмі скріншот з одного з роликів доньки. Він позначив на фото блог ексдружини Кім Кардаш"ян та обурився, що Норт має доступ до соціальних мереж.

Оскільки це моє перше розлучення, мені потрібно знати, що я повинен зробити, якщо мою дочку проти мого відома пустили у Тікток,– написав Каньє.

Варто зазначити, що це не вперше репер влаштовує публічні розбірки з Кім. Так, нещодавно він скаржився на маніпуляції – нібито його навмисне не запросили на святкування. Але він сам знайшов локацію вечірки та прибув на вечірку.

Цього разу колишня дружина артиста вирішила все-таки відповісти на звинувачення Каньє.

Постійні напади Каньє на мене в інтерв'ю та соціальних мережах насправді є більш образливими, ніж будь-який тікток Норт. Як мама, яка є основною опікункою наших дітей, я роблю все можливе, щоб захистити нашу доньку, а також дозволяю їй виявляти свою творчість у середовищі, якому вона бажає, під наглядом дорослих – тому що це приносить їй щастя,– наголосила Кім.

Відповідь Кім Кардаш'ян Каньє Весту (Фото - скриншот інстаграм-сторіз)

Одержимість Каньє намаганням контролювати та маніпулювати нашим становищем так негативно й публічно лише завдає ще більше болю всім. З самого початку я не хотіла нічого, крім здорових стосунків спільного батьківства та підтримки, тому що це найкраще для наших дітей, і мені сумно, що Каньє продовжує це унеможливлювати, – наголосиала Кім Кардаш'ян.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?