Кім Кардаш'ян відреагувала на роман Каньє Веста з Іриною Шейк
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кім Кардаш'ян відреагувала на роман Каньє Веста з Іриною Шейк

Кім Кардаш'ян відреагувала на роман Каньє Веста з Іриною Шейк
Джерело:  online.ua

Нещодавно мережею почали ширитися чутки про роман американського репера Каньє Веста з моделлю Іриною Шейк. За словами інсайдерів, колишня дружина артиста Кім Кардаш'ян не лише знала про стосунки зірок до викриття преси, а й навіть підтримує їхній союз.

Джерело: US Magazine

Кім Кардашян знала про роман Каньє Веста з Іриною Шейк

Про роман Каньє Веста з Іриною Шейк вперше заговорили після того, як вони провели відпустку у Франції та відсвяткували разом день народження репера.

Журналістам вдалося дізнатися, що артист вже декілька місяців таємно зустрічається з російською моделлю. Однією з перших про роман ексчоловіка з моделлю дізналася Кім Кардаш'ян. Виявилося, що бізнесвумен не проти їхніх стосунків.

"Кім знала, що Каньє та Ірина зустрічаються. Вона не проти цього, бо вона бачила, якою тихою і шанобливою була Ірина після розриву з Бредлі Купером", – розповідають інсайдери.

Варто звернути увагу на те, що Кім Кардашян та Ірина Шейк доволі часто зустрічалися на світських заходах і модних показах, однак ніколи не були близькими. Попри це багатодітна матуся з повагою ставиться до моделі, адже схвалює її поведінку після розлучення з голлівудським актором Бредлі Купером.

Як відомо, останні разом виховують 4-річну доньку Лею, поважають одне одного та залишаються справжньою командою. Однак російська модель продовжує уникати запитань про Бредлі Купера в інтерв'ю.

"Кім не хотіла б, щоб її колишній чоловік був з кимось, хто збирається спілкуватися з пресою", – зазначають анонімні джерела.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно Кім назвала причиною розлучення з Каньє те, що у шлюбі з колишнім чоловіком не почувалася щасливою. Вест доволі часто переїжджав зі штату в штат, однак вона через виховання дітей не могла супроводжувати його всюди.

Що цікаво, сам репер назвав Кім жахливою дружиною, адже вона "була одержима славою, проявляла агресію, ревнувала, все драматизувала". Попри це артист досі носить обручку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?