Кім Кардаш'ян вперше назвала причину розлучення з Каньє Вестом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кім Кардаш'ян вперше назвала причину розлучення з Каньє Вестом

Кім Кардаш'ян вперше назвала причину розлучення з Каньє Вестом
Джерело:  online.ua

Нещодавно міжнародну спільноту приголомшила неочікувана новина — офіційно стало відомо про розлучення моделі та бізнесвумен Кім Кардаш'ян з репером Каньє Вестом. Подружжя доволі довго не хотіло коментувати їхнє рішення, проте під час нового епізоду сімейного реаліті-шоу зірка вперше вирішила зізнатися, що насправді сталося.

Джерело: Keeping Up With the Kardashians

Кім Кардаш'ян розповіла про розрив з Каньє Вестом

Нещодавно фанати побачили новий випуск реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян" знятий під час сімейного відпочинку на озері Тахо.

Спочатку Кім зупсувався настрій через піднос з печивом, через яке вона могла набрати вагу під час поїздки. Проте справжньою причиною публічної демонстрації гніву було її розлучення з Каньє Вестом.

У своїй кімнаті модель відверто розказала сестрам про проблеми в шлюбі з репером. Зірка вперше зізналася, що почувається невдахою, оскільки не змогла впоратися з роллю ідеальної дружини для Каньє.

"Я більше не можу. Чому я все ще перебуваю там, де застрягла на довгі роки? Він переїжджає в інший штат щороку, а я повинна бути разом з ним, щоб виховувати дітей", - заявила модель.

За словами Кім, з Каньє вони вирішили розлучитися спокійно, без скандалів. Зірка не сказала жодного поганого слова про свого колишнього та навіть побажала йому знайти ідеальну жінку, яка б задовольнила усі його вимоги та бажання.

"Він дивовижний батько, він зробив приголомшливу роботу. Я думаю, що він заслуговує того, хто зможе підтримати кожен його крок, йти за ним усюди й переїхати в Вайомінг. У нього повинна бути дружина, яка підтримає його в усьому, буде подорожувати з ним і робити все для нього", – підкреслила Кім Кардаш'ян.

Варто звернути увагу на те, що чутки про розлучення зіркової пари почали поширюватися давно, однак офіційно шлюборозлучний процес стартував 19 лютого, коли модель подала всі документи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?