Кім Кардаш'ян зізналася, що невиліковно хвора
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кім Кардаш'ян зізналася, що невиліковно хвора

Кім Кардаш'ян зізналася, що невиліковно хвора
Джерело:  online.ua

У популярної зірки соціальних мереж Кім Кардаш'ян діагностували невиліковну хворобу. У новому епізоді реаліті "Сімейство Кардаш'ян" Кім вперше відверто розповіла про свої проблеми. Красуня тривалий час скаржиться на хронічну втому, періодичне заніміння рук і набрякання суглобів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Maill.

Жінка каже,що одного ранку її руки настільки затекли, що вона не змогла підняти зубну щітку і самостійно застебнути бюстгальтер. Після цього Кім звернулася до медиків і здала аналізи.

"Лікарі діагностували у зірки відразу дві невиліковних хвороби - червоний вовчак і ревматоїдний артрит. На Кім чекає тривале обстеження і довічна терапія. Ревматоїдний артрит - це хронічне системне аутоімунне захворювання, що вражає передовсім суглоби. Системний червоний вовчак є хронічним запальним захворюванням аутоімунної природи. Він невиліковний, а хворий організм можна тільки пожиттєво підтримувати", - сказано в повідомленні.

 На жаль, близько 80% людей з таким діагнозом проживають ще 10 років, близько 60% - 20 років, і тільки в поодиноких випадках - 25-30 років.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кім Кардаш'ян відзняла коротке відео  про те, як вона навчилась приховувати від фотографів важке захворювання шкіри – псоріаз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?