Кінець боротьбі: з'явилася реакція Трампа на прес-марафон Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Кінець боротьбі: з'явилася реакція Трампа на прес-марафон Зеленського

Кінець боротьбі: з'явилася реакція Трампа на прес-марафон Зеленського
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп прокоментував заяву президента України Володимира Зеленського про скандальну липневу розмову між ними, на тлі якої в США запустили процедуру імпічменту проти чинного президента. Трамп вважає, що негативна відповідь Зеленського на питання про тиск на нього покладе край історії з імпічментом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Трампа в соцмережі.

"Президент України Володимир Зеленський заявив журналістам у четвер, що його суперечливий липневий дзвінок з президентом Трампом не передбачав хабарництва, шантажу або ділової боротьби, як стверджують налаштовані на імпічмент демократи. Це повинно негайно припинити розмови про імпічмент і покласти край боротьби з демократами", - написав Трамп, посилаючись на відповідь Зеленського на прес-марафоні.

Зеленському протягом прес-марафону неодноразово задавали питання щодо скандалу, що виник на тлі його телефонної розмови з Трампом. У відповідях на ці запитання президент України заперечував будь-який тиск з боку президента США щодо прохання розслідувати корупційну справу проти компанії Burisma, якою керував син Джозефа Байдена - головного конкурента Трампа на президентських виборах 2020 року.

Нагадаємо, після опублікованої стенограми розмови Зеленського і Трампа президента США звинуватили в перевищенні службових повноважень і нанесенні шкоди націнтересам США. У Конгресі через це ініціювали запуск процедури імпічменту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський глава Дональд Трамп вперше зізнався, що реально боїться імпічменту. Він вважає, що ця історія стане темною плямою в його біографії, яка негативно позначиться на спадщині президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?