Китайський коронавірус: в РФ зробили жорстку заяву про іноземців
Категорія
Світ
Дата публікації

Китайський коронавірус: в РФ зробили жорстку заяву про іноземців

Китайський коронавірус: в РФ зробили жорстку заяву про іноземців
Джерело:  online.ua

Російський уряд вирішив депортувати іноземців, якщо в них виявлять новий китайський коронавірус. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеві ЗМІ.

За словами прем'єр-міністра Михайла Мішустіна, нову інфекцію з Уханя додали до бази особливо небезпечних захворювань.

"Це дозволить здійснювати депортацію іноземних громадян, якщо у них буде виявлена така хвороба, і запроваджувати спеціальні обмежувальні заходи, у тому числі це ізоляція та карантин", - пояснив новий очільник уряду.

Він нагадав, що обидва випадки китайського коронавірусу в РФ знаходяться під контролем спеціалістів. Хворих ізолювали.

"Важливо, щоб люди були ними повністю забезпечені та, звичайно, щоб ціни в аптеках залишались на колишньому рівні. За цим доручено стежити Федеральній антимонопольній службі та Росздравнадзору", - зазначив Мішустін.

Нагадаємо, станом на понеділок, 3 лютого, відомо про 362 жертви коронавірусу. Лише одна людина загинула за межами Китаю — на Філіппінах. Загалом інфіковані понад 17 тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, китайські лікарі нещодавно зуміли поставити на ноги 71-річну пацієнтку з новим типом вірусу. Жінка знаходилася у важкому стані, але її вилікували лише за 48 годин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?