Киян розбурхали таємничі вибухи, про які не знає поліція
Категорія
Події
Дата публікації

Киян розбурхали таємничі вибухи, про які не знає поліція

Киян розбурхали таємничі вибухи, про які не знає поліція
Джерело:  online.ua

Жителі Києва повідомляють в соцмережах про вибухи в столиці, проте в Головному управлінні Національної поліції Києва і в Головному управлінні столиці Державної служби з надзвичайних ситуацій про це нічого не знають.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Лізи Богуцької.
«Друзі, а хто в курсі? Що за вибухи в Києві?», - написала Богуцька вдень 22 грудня.


Відповідаючи на прохання прокоментувати пости киян в соцмережах, стурбованих звуками вибухів, глава прес-служби київської поліції Оксана Блищик сказала виданню «

Обозреватель

»: "Передзвоніть спочатку в Держслужбу з надзвичайних ситуацій, у нас ще немає інформації".


Читайте також

:

В Ки

єві знову відкрили стрілянину: виною став курс долара


Керівник прес-служби ДСНС в Києві Світлана Водолага не змогла підтвердити або спростувати інформацію жителів Києва про вибухи.


"Я не можу сказати, що відбувається. Це не компетенція ДСНС. До нас не надходить жодних викликів, пов'язаних з цим. Будь ласка, звертайтеся до правоохоронних органів", - заявила Водолага виданню.


"Якщо щось вже прогримить, тоді ми поїдемо на завали. Але що там гримить? Якщо це вчення, можна звернутися до військових", - додала вона.


Як повідомляв ONLINE.UA,

22 грудня в Києві кілька десятків невідомих чоловіків увірвалися в торговий центр і влаштували погроми в офісних приміщеннях

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?