Киянам нагадали про тимчасові обмеження в роботі метро
Категорія
Україна
Дата публікації

Киянам нагадали про тимчасові обмеження в роботі метро

Киянам нагадали про тимчасові обмеження в роботі метро
Джерело:  online.ua

Проведення футбольних матчів міжнародного масштабу в Києві — подія важлива та особливо, однак вона щоразу завдає незручностей мешканцям столиці. Все пов’язано із введенням тимчасових обмежень щодо доступів до станцій метрополітену щоразу на період футбольної події. Вже у четвер, 11 березня, набуде чинності нове подібне рішення, а приводом для нього стане — дуель “Динамо” проти іспанського “Вільярреалу” в Лізі Європи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Київську міську державну адміністрацію.

Перш за все столична мерія попередила про низку ймовірних змін у роботі підземки.

“У четвер, 11 березня, у зв’язку із проведенням на НСК “Олімпійський” футбольного матчу між командами “Динамо” (Київ) та “Вільяреал” (Іспанія) можливі деякі зміни у роботі столичної підземки… Так, перед початком гри, яка стартує о 19:55, можливе обмеження (не закриття) на вхід пасажирів станції метро “Олімпійська”. Після закінчення матчу можливе обмеження на вхід до станцій “Палац спорту”, “Олімпійська” та “Площа Льва Толстого”, - заявили в КМДА.

Через проведення матчів на київських стадіонах традиційно збільшується навантаження на станції метро поблизу їх місцерозташувань.

“Механізм застосовується з метою належного перевезення пасажирів, для уникнення масового скупчення людей на платформах станцій”, - додали в мерії.

Нагадаємо, “Динамо” гратиме перший з двох матч в 1/8 фіналу Ліги Європи. Передбачається, Що гра-відповідь проходитиме за тиждень - 19 березня.

Одночасно з київським клубом боротиметься за прохід до чвертьфіналу турніру донецький “Шахтар”. Клуб під тренерством Луїша Каштру вийде на поле італійського стадіону. Вже 18 березня матч-відповідь проти “Роми” відбудеться у Києві, тож влада знову плануватиме обмеження.

Як повідомляв ONLINE.UA, наставник “Вільярреалу” Унаї Емері зізнався у надзвичайній повазі до свого колеги з українського клубу. Він порівняв сучасне “Динамо” з донецьким “Шахтарем” часів Мірча Луческу.

На власній пресконференції, присвяченій матчу, Луческу відреагував на заяву свого колеги щодо схожості для нього “Динамо” та “Шахтаря”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?