Київ частково запускає міський транспорт - що важливо знати
Категорія
Україна
Дата публікації

Київ частково запускає міський транспорт - що важливо знати

Київ частково запускає міський транспорт - що важливо знати
Джерело:  online.ua

У вівторок, 12 травня, Київ частково запускає міський транспорт. На рейси вийдуть додаткові маршрутки, тролейбуси і трамваї, але їздити в них як і раніше можна буде тільки за спеціальними перепустками. Які рейси буде здійснювати додатковий транспорт в Києві - схеми маршрутів опублікувала пресслужба КМДА, передає ONLINE.UA.

"Як і планувалося, з ослабленням карантинних заходів в Києві буде збільшено кількість маршрутів наземного громадського транспорту. Так, з 12 травня будуть запущені додаткові рейси громадського транспорту з житлових масивів ДВРЗ, Троєщина, Лісовий і Корчувате", - повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

Зокрема, додаткові рейси призначені на:

  • автобусний маршрут № 20 "Житловий масив Корчувате - станція метро Площа Льва Толстого";

  • автобусний маршрут № 33т "ДВРЗ - станція метро Чернігівська";

  • тролейбусна маршрут № 37-А "Станція метро Лісова - вул. Миколи Закревського. Поліклініка".

Густєлєв нагадав, що сьогодні в умовах карантину в Києві щодня на маршрути виходить до 300 одиниць автобусів, тролейбусів і трамваїв. Весь рухомий склад, як запевнив представник КМДА, проходить обов'язкову дезінфекцію - як перед виїздом на лінію, так і протягом дня.

Важливо відзначити, що поки в Києві частково послаблюють карантин і запускають міський транспорт, мер української столиці Віталій Кличко не виключає, що скоро карантинні заходи знову посилять. Він попередив киян, що ситуація із захворюваністю в місті непроста, і якщо станеться інфекційний вибух, якщо динаміка зараження коронавірусом буде рости, то доведеться вводити більш суворий карантин.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на першому етапі ослаблення карантину громадський транспорт в Києві працюватиме з обмеженнями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?